Ontdek jouw droomhuis

Vrijstaande woning te koop: bekijk ons aanbod


Hoe heerlijk zou het zijn om te genieten van de rust en ruimte die een vrijstaande woning biedt? Wij begrijpen wel dat je hiervoor kiest. Maar hoe vind je de perfecte vrijstaande woning die ook nog eens te koop staat? Onze makelaars staan klaar om je hierbij te helpen. We begeleiden jou tijdens de zoektocht en aankoop van je nieuwe woning, en de taxatie en verkoop van je oude woning. Voor je het weet is het tijd om te verhuizen naar je nieuwe droomhuis! Lees meer over onze diensten of maak direct een afspraak

Waarom kiezen voor een vrijstaande woning?

Een vrijstaande woning is voor veel mensen een droom. Je profiteert namelijk van veel verschillende voordelen met een vrijstaand huis! Zo heb je bijvoorbeeld maximale privacy. Door de afwezigheid van directe buren kun je ongestoord van je eigen ruimte genieten. Met een vrijstaande woning heb je ook nog eens meer mogelijkheden wat betreft uitbreidingen en tuinontwerpen. Die tuin is trouwens ook een groot pluspunt, wanneer je groene vingers hebt is een vrijstaande woning helemaal jouw ding. Ten slotte kun je met een vrijstaande woning genieten van rust en ruimte, zonder geluidsoverlast van buren. 

Vrijstaande woning te koop

Maar waar vind je precies de perfecte vrijstaande woning die ook nog eens te koop staat? Geen zorgen, bij Van Rossum Makelaardij vind je altijd een ruim aanbod vrijstaande woningen. In ons woningaanbod kun je handig filteren. Kies bij type woning voor vrijstaande woning. Vervolgens kun je nog filteren op woonplaats en prijs. Zo vind jij snel de woning die je zoekt. Staat er niets te koop waar je hart sneller van gaat kloppen? Geef je zoekopdracht dan aan ons door. Wij helpen jou graag bij de zoektocht naar je nieuwe droomhuis. 

Wij helpen jou bij aankoop, verkoop en taxatie

Wanneer je voor Van Rossum Makelaardij kiest kun je rekenen op uitgebreide ondersteuning. Wij helpen jou graag bij aankoop, verkoop en taxatie van je woning. 

  • Aankoop
    Ben je op zoek naar een vrijstaande woning? Bekijk welke woningen er te koop staan in ons ruime aanbod. Wanneer je op zoek bent naar uitgebreide aankoopbegeleiding staan wij graag voor je klaar. Bespreek al je wensen met onze makelaar. Zodra we een geschikte woning gevonden hebben, doen we aanvullend onderzoek. Wij adviseren je over de beste biedingsstrategie en controleren de koopovereenkomst. We verwijzen je naar een betrouwbare hypotheekadviseur en mogen je uiteindelijk feliciteren tijdens de sleuteloverdracht. 
  • Verkoop
    Ga je verhuizen? Dan wordt het ook tijd om je huidige woning te verkopen. Onze makelaar komt graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Daarin hoor je meer over de mogelijke vraagprijs voor je woning en de verwachte opbrengst. Wanneer je ons de opdracht geeft, gaan wij direct aan de slag. We bieden je woning aan op allerlei platforms en nodigen geïnteresseerden uit om je huis te bezichtigen. Wanneer er een bod wordt uitgebracht zal onze makelaar direct met je overleggen. 
  • Taxatie
    Ook voor taxaties kun je bij ons terecht. We kunnen kosteloos een waardebepaling van je woning uitvoeren. Onze makelaar licht de waarde dan mondeling toe, waardoor je een goed beeld krijgt van de actuele waarde van je woning. Heb je een gevalideerd taxatierapport nodig? Geen zorgen, wij sturen een gecertificeerde taxateur bij je langs en leveren een uitgebreid taxatierapport aan. 
Meer informatie

De perfecte vrijstaande woning vinden die ook nog eens te koop staat? Laat dat maar aan ons over. Wij ondersteunen je tijdens het hele proces en kunnen je helpen bij de aankoop, verkoop en taxatie van je woning. Onze ervaren makelaars begeleiden jou graag. Wil je meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. We geven graag antwoord op al je vragen.