benieuwd

Hoe wij je woning verkopen?


De twee meest gestelde vragen die verkopers van een huis stellen is “Hoe snel is het verkocht?” en “Voor hoeveel”? De antwoorden op deze vragen hangen voor een belangrijk deel af van de lokale marktomstandigheden en hoe verkoopklaar een huis op de markt wordt aangeboden. Om je te helpen je weg te vinden in het verkoopproces, onderscheiden we een aantal essentiële stadia.

1
Advies op maat

Heb je verhuisplannen en wil je de waarde van je woning weten? Onze NVM-makelaars komen graag langs voor een gratis oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek zal hij een advies op maat voor je maken.

Je krijgt meer voor elkaar met een NVM-Makelaar. Want wij hebben meer overzicht van de huizenmarkt, meer kennis en meer expertise omdat wijk gebruik maken van allerlei data en onderzoek. Het is een kwaliteitskeurmerk. Daarnaast doen wij meer om je huis te verkopen: de NVM Open Huizen Dag bijvoorbeeld.


2
Vraagprijs van je woning

Tijdens het gratis oriënterend gesprek zet onze makelaar alle cijfers voor je op een rij. Er wordt op een heldere en inzichtelijke manier een vraagprijs bepaald. Ook geeft de makelaar inzicht in de verwachte opbrengst. Door onze kennis van de lokale markt en aan de hand van BIGdata die door de NVM ter beschikking wordt gesteld, geeft Van Rossum Makelaardij je een compleet en realistisch beeld.


3
Actief als geen ander

Met de slogan ‘actief als geen ander’ garanderen we een voorsprong op onze collega’s. Online krijgt de verkoop veel aandacht op onder andere de volgende sites: funda.nl waarop onze woningen altijd hoog in de zoekresultaten staan, jaap.nl, huislijn.nl, Pararius.nl, huizenopflakkee.nl en nog veel meer sites. Ook schakelen we Facebook direct in. Al onze volgers ontvangen een bericht met daarin een deel van de presentatie. Hierdoor ontvangen we snel reactie van belangstellenden.

Ook heeft Van Rossum Makelaardij een groot zoekersbestand. Elke zoeker kan een gratis zoekopdracht aanmaken via onze website. Deze zoekers ontvangen de brochure van jouw woning nog voordat deze online staat.

Jaarlijks brengt Van Rossum Makelaardij 4 keer per jaar zelf een eilandelijk woningmagazine uit: “AanBod”. Dit magazine wordt huis-aan-huis verspreid op Goeree-Overflakkee in een oplage van 20.000 stuks.

Lees hier de nieuwste editie

4
Bezichtigingen

Elke geïnteresseerde in jouw woning, nodigen we uit om je woning te bezichtigen. Uiteraard laten we je op tijd weten wanneer de bezichtigingen zijn gepland. Het team van Van Rossum Makelaardij staat in de startblokken om de kijkers rond te leiden door je woning. Alle kandidaat kopers ontvangen van onze makelaar een gedrukte versie van de brochure om zo een compleet mogelijk beeld te geven van jouw woning.


5
Onderhandelingen

Een van de kijkers heeft een bod gedaan op je woning. Onze makelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit te bespreken. Hij neemt de diverse onderhandeltactieken door om hoogte opbrengst te realiseren. Onderhandelen is ons vak én daar zijn we goed in! Onze makelaar beslist nooit iets zonder jouw goedkeuring.


6
Verkocht!

Gefeliciteerd, we hebben een koper voor je woning gevonden. Onze binnendienstmedewerker zal de gegevens van de koper opvragen en de koopovereenkomst opmaken. Nadat beide partijen de overeenkomst hebben gecontroleerd, komen jullie langs op kantoor voor de ondertekening. Uiteraard nemen we de tijd om al je vragen over de overeenkomst te beantwoorden en deze artikel voor artikel met je door te nemen.


7
Naar de notaris

Het is tijd voor de sleuteloverdracht. Voordat je naar de notaris gaat, spreken we nog een keer bij je woning af. Ook de koper is hierbij aanwezig. Met elkaar lopen we de woning nog een keer door en onze makelaar noteert de meterstanden.

De laatste stap is de ondertekening van de koopakte bij de notaris. Zodra jij je handtekening hebt gezet, is de woning overgedragen aan de koper. Gefeliciteerd! Je hebt nu officieel je woning verkocht.


8
Verhuizen

Ook de VRhuizing kunnen we verzorgen. Hebben we je woning verkocht? Dan kun je gebruik maken van onze unieke aanbieding. Omdat wij actief als geen ander zijn, kunnen wij je in samenwerking met Flakkee Verhuizers 5% korting aanbieden voor je verhuizing.

spreekt onze werkwijze u aan?

Maak een afspraak


Van Rossum Makelaardij ontzorgt. Als ervaren makelaars kunnen wij jouw huis optimaal aanbieden in de markt. Wij helpen je met het bepalen van de scherpste vraagprijs, wij adviseren je bij het aantrekkelijk presenteren van jouw huis, loodsen je door de onderhandelingen heen naar een zorgeloze verkoop.

Maak een afspraak