Heb je een taxatie van je huis in Oude-Tonge nodig?

Taxatie Oude-Tonge


Taxatie van je huis in Oude-Tonge nodig? Van Rossum Makelaardij staat voor jou klaar!

Heb je een taxatie van je huis in Oude-Tonge nodig? Dan helpen wij jou graag. Of je nu gaat verhuizen of gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van je woning, wij bieden gratis mondelinge waardebepalingen aan. Mocht je toch een taxatierapport nodig hebben, dan helpen onze gecertificeerde taxateurs je graag verder. Er zijn verschillende situaties waarin een taxatierapport vereist is, zoals bij het afsluiten van een hypotheek. Onze taxateurs werken met gevalideerde taxatierapporten die worden gecontroleerd door onafhankelijke partijen zoals de NWWI en de Taxateursunie. Lees verder om alles te weten te komen over onze diensten of maak direct een afspraak.

Wat is de waarde van jouw woning in Oude-Tonge?

Denk je erover om te gaan verhuizen of ben je gewoon nieuwsgierig? Dan komt Van Rossum Makelaardij graag langs voor een gratis waardebepaling. Hier wordt geen schriftelijk rapport van gemaakt. Onze makelaar bekijkt de woning en zal de waarde van het huis mondeling toelichten. Deze mondelinge waardebepaling geeft een goede indruk van de huidige waarde van je woning. Vervolgens kun je een weloverwogen keuze maken om wel of niet te gaan verhuizen. Heb jij wel een taxatierapport nodig? Ook dan helpen wij jou graag.

Wanneer is een taxatie nodig?

Er zijn verschillende situaties waarin je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt. Wanneer je een hypotheek wil afsluiten voor een huis kan de bank bijvoorbeeld om een taxatie vragen. Onze makelaars regelen graag de taxatie van jouw woning in Oude-Tonge. Onze gecertificeerde taxateurs kunnen jou ook helpen om uit te zoeken of jouw hypotheekverstrekker een bepaalde taxatie vereist. Een week na de taxatie van jouw woning in Oude-Tonge ontvang je het uitgebreide taxatierapport thuis.

Kies voor een taxateur met het juiste keurmerk

Voor de financiering van je nieuwe woning heb je vaak een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit houdt in dat het rapport wordt gecontroleerd door een externe partij. Bij Van Rossum Makelaardij is dit de NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit onafhankelijke, landelijke instituut geldt als keurmerk voor taxateurs. De NWWI valideert onze taxaties volgens duidelijke richtlijnen. Daardoor weet jouw hypotheekverstrekker meteen hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Naast de NWWI werken wij ook samen met het validatie-instituut Taxateursunie.

Hoe werkt een taxatie bij Van Rossum Makelaardij?

Schakel jij ons in voor de taxatie van je woning in Oude-Tonge? Dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak met jou. Onze taxateur komt bij jou langs en zal de woning bezichtigen, foto’s maken en het nodige onderzoek doen. Je krijgt van ons een e-mail met de opdrachtvoorwaarden. Zodra je hiermee akkoord gaat, stellen we het taxatierapport op. Het validatie-instituut zal het rapport vervolgens controleren. Als de taxatie van je woning in Oude-Tonge goedgekeurd is, wordt het rapport ondertekend. Je ontvangt het gevalideerde taxatierapport dan direct in je mailbox.

Over Van Rossum Makelaardij

Van Rossum Makelaardij is een betrokken en betrouwbare makelaar op Goeree-Overflakkee. Bij ons kun je terecht voor een ruim aanbod van huizen op dit mooie Zuid-Hollandse eiland. Wij zijn actief als geen ander en gaan direct aan de slag voor jou, of het nu gaat om aankoop, verkoop of taxatie van je woning in Oude-Tonge. Heb je interesse in een huis wat te koop staat of kun je wel wat hulp gebruiken bij de zoektocht naar een woning? In alle gevallen staan wij graag voor jou klaar tijdens het hele proces. Op onze deskundigheid kun je rekenen.

Neem contact met ons op

Bij de taxatie van je woning in Oude-Tonge komt veel kijken. Van Rossum Makelaardij ontzorgt jou graag. Onze ervaren en gecertificeerde taxateurs staan klaar om jou te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. We kijken uit naar je bericht.