Ontdek de waarde van je woning

Van Rossum Makelaardij: betrouwbare taxateur in Stellendam


Wil je jouw woning in Stellendam laten taxeren? Onze betrokken taxateur staat graag voor je klaar. Een mondelinge waardebepaling doen wij helemaal gratis voor jou! Wanneer je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt is dat ook mogelijk. In dat geval maken we een uitgebreid rapport op. Dit laten we controleren door een betrouwbaar validatie-instituut. Het gevalideerde taxatierapport ontvang je vervolgens in je mailbox. Op Van Rossum Makelaardij kun je bouwen! Lees meer over het taxeren van je woning of maak direct een afspraak met onze taxateur. 

Over Van Rossum Makelaardij

Van Rossum Makelaardij staat graag voor je klaar op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie in Stellendam. Als betrouwbare makelaar zijn we actief als geen ander. We zijn betrokken en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wanneer je op zoek bent naar een huis kun je bij ons terecht voor een ruim woningaanbod. Onze aankoopmakelaars ondersteunen je graag bij het vinden en kopen van een nieuwe woning. Ook wanneer je jouw huis wil verkopen staan wij voor je klaar. Ten slotte kun je ons inschakelen voor een taxatie. Onze taxateur bepaalt de waarde van je woning en zorgt indien nodig voor een gevalideerd taxatierapport. Lees verder om hier meer over te weten te komen. 

Wat is de waarde van je woning in Stellendam?

Ben je benieuwd wat jouw woning in Stellendam waard is, zodat je de keuze kunt maken om wel of niet te verhuizen? De taxateur van Van Rossum Makelaardij komt graag bij je langs in Stellendam voor een gratis waardebepaling. De woning wordt uitgebreid bekeken en er wordt onderzoek gedaan naar de huizenprijzen in de omgeving. De taxateur zal de waarde van de woning mondeling toelichten, er wordt geen rapport opgemaakt. Deze mondelinge waardebepaling is perfect wanneer je een indruk wil krijgen van de waarde van je huis. 

Gevalideerd rapport van onze taxateur

In sommige gevallen is een mondelinge waardebepaling niet voldoende. Er zijn verschillende redenen waarom je een gevalideerd taxatierapport nodig kan hebben. Wanneer je een hypotheek wil afsluiten voor een nieuwe woning kan de bank bijvoorbeeld een taxatierapport nodig hebben. Onze taxateur kan je vertellen of dit in jouw geval ook nodig is. Onze gecertificeerde taxateurs hebben veel ervaring en staan klaar om jou te helpen. Wanneer je woning in Stellendam getaxeerd is, ontvang je gemiddeld na een week het taxatierapport. 

Strenge controle

Het taxatierapport wordt streng gecontroleerd door een externe partij. Na deze controle kunnen we pas spreken van een gevalideerd rapport. Voor de controle werken wij samen met de Taxateursunie of het NWWI, oftewel het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit onafhankelijke, landelijke instituut geldt als keurmerk voor taxateurs. De taxaties worden volgens duidelijke richtlijnen gevalideerd. Hierdoor weet je hypotheekverstrekker hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Met een rapport van onze taxateur in Stellendam zit je altijd goed! 

Afspraak maken met onze taxateur?

Mag onze taxateur bij jou langskomen om de waarde van je woning in Stellendam te bepalen? Zodra je contact met ons opneemt maken we zo snel mogelijk een afspraak. Onze taxateur komt de woning bezichtigen, maakt foto’s en zal de nodige research doen. We sturen de opdrachtvoorwaarden naar je op. Na jouw akkoord gaan we aan de slag met het taxatierapport. Deze wordt vervolgens naar het validatie-instituut gestuurd ter controle. Als het rapport is goedgekeurd zal onze taxateur het digitaal ondertekenen. Tot slot ontvang jij het gevalideerde taxatierapport in je mailbox! Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.