Vind jouw droomhuis

Nieuwbouwproject in Middelharnis: maak kennis met De Hoogheijd en Het Menheerse Erf


Wist je dat er 2 prachtige nieuwbouwprojecten in Middelharnis zijn? De Hoogheijd op buitenplaats Hernesseroord biedt verschillende appartementen in een mooie groene omgeving, terwijl je toch binnen een paar minuten in het centrum van Middelharnis staat. Van 2-kamerappartement tot penthouse, er is veel mogelijk. Of is Het Menheerse Erf meer iets voor jou? Deze nieuwe groene buurt met prachtige binnenplaatsen combineert wonen, welzijn en zorg. Een levensloopbestendige wijk waarbij overal aan gedacht is. Wanneer je kiest voor een nieuwbouwwoning heeft dat veel voordelen. Interesse in een nieuwbouwproject in Middelharnis? Wij vertellen graag meer. 

Nieuwbouwwoning in Middelharnis

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning? Een nieuwe woning biedt veel verschillende voordelen. Nieuwbouwwoningen worden op een moderne en energiezuinige manier gebouwd, waardoor je lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk zult hebben. Daarnaast zijn nieuwbouwwoningen uitgerust met de nieuwste technologieën en voldoen ze aan de huidige bouwstandaarden. Daardoor vergen ze een stuk minder onderhoud. Een ander voordeel is de mogelijkheid om inspraak te hebben op het ontwerp en de indeling van je nieuwbouwwoning. Ten slotte heb je vaak garanties op bouwkundige elementen. Kortom, een nieuwbouwwoning is een goede investering. Wil je in Middelharnis wonen? Op dit moment zijn er 2 nieuwbouwprojecten: De Hoogheijd en Het Menheerse Erf. 

Nieuwbouwproject De Hoogheijd

Dit unieke nieuwbouwproject is gelegen op buitenplaats Hernesseroord, vlakbij het havenkanaal van Middelharnis. Op deze prachtige groene plek kun je genieten van de rust, terwijl het centrum van Middelharnis toch op slechts 500 meter afstand ligt. In 3 unieke gebouwen worden verschillende appartementen gebouwd, inclusief balkon, parkeerplaats en berging in de kelder. Van slim ingerichte 2-kamerappartementen tot luxe 3- of 4-kamerappartementen en royale penthouses, de mogelijkheden zijn eindeloos. Niet voor niets zijn er al aardig wat appartementen verkocht. Wil je meer informatie over dit nieuwbouwproject in Middelharnis? Haal de brochure op bij Van Rossum Makelaardij of bekijk de website van De Hoogheijd

nieuwbouwproject middelharnis

Nieuwbouwproject Het Menheerse Erf

Op een mooie groene locatie in Middelharnis wordt een nieuwe, levensloopbestendige buurt voor jong en oud gecreëerd. Het Menheerse Erf wordt autoluw en is zo ontworpen dat er prachtige binnenplaatsen ontstaan. Op deze groene plaatsen kunnen spontane ontmoetingen tussen bewoners plaatsvinden. Dit nieuwbouwproject richt zich op een combinatie van wonen, welzijn en zorg. Er wordt een balans gecreëerd tussen zorgvragers en zorgdragers. Uniek in deze buurt is de cultuurhistorische en monumentale droogschuur waar vroeger uienzaad werd gedroogd. Is dit nieuwbouwproject precies wat je zoekt? Lees meer op de website van Het Menheerse Erf of lees hier meer over het ontwerp. Meer weten? Loop eens binnen bij Van Rossum Makelaardij. 

nieuwbouwproject middelharnis

Meer informatie

Heb je interesse in een van de nieuwbouwprojecten in Middelharnis? Van Rossum Makelaardij staat graag voor je klaar. Wij vertellen je meer over het nieuwbouwproject waar je nieuwsgierig naar bent en kunnen je helpen met de aankoop van je nieuwe woning. Onze ervaren makelaars begeleiden jou graag bij aankoop, verkoop en taxatie. Met onze hulp wordt alles goed geregeld en dat geeft een gerust gevoel. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.