Klaar om te verhuizen?

Betrouwbare makelaardij in Oude-Tonge


Het kopen of verkopen van je huis wil je natuurlijk wel op een goede manier aanpakken. Daarom is een betrouwbare makelaar essentieel. Bij Van Rossum Makelaardij bieden we deskundige begeleiding gedurende het hele proces. Wij ondersteunen onze klanten bij het vinden van hun ideale woning, het taxeren ervan, en het verkopen van hun huidige huis. Het is niet voor niets dat we al vele tevreden klanten succesvol hebben geholpen. Heb je ook behoefte aan onze expertise? Ontdek meer over onze diensten of breng gerust een bezoekje aan ons kantoor. 

Van Rossum Makelaardij

Hoe vind je nu precies een betrouwbare makelaardij in Oude-Tonge? Kies voor een makelaar die actief is als geen ander: Van Rossum Makelaardij! We zijn betrokken en assisteren je graag op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie. Voor mensen die een huis zoeken, presenteren wij altijd een uitgebreid aanbod aan woningen op Goeree-Overflakkee. Als je interesse hebt in een specifiek huis of onze begeleiding nodig hebt bij de zoektocht, zijn we er voor je. Ook als je jouw woning wilt verkopen, staan we je bij. Een taxatie nodig? Geen enkel probleem bij Van Rossum Makelaardij. We zijn van alle markten thuis. 

Onze diensten in Oude-Tonge 
Aankoop

Overweeg je de aankoop van een huis in Oude-Tonge? Onze makelaar staat paraat om je bij te staan. Voel je vrij om langs te komen voor een kopje koffie, zodat we samen al je wensen kunnen bespreken. We begeleiden je gedurende het zoekproces en de bezichtigingen. Zodra je een geschikte woning hebt gevonden, voeren wij aanvullend onderzoek uit. Daarna voorzien we je van advies over de beste biedingsstrategie en nemen we de onderhandelingen uit handen. Als het bod wordt geaccepteerd, controleert onze makelaar de koopovereenkomst. We wijzen je tevens door naar een betrouwbare hypotheekadviseur om de financiering te regelen. Uiteindelijk volgt de sleuteloverdracht, en is de woning officieel van jou!

Verkoop

Overweeg je om te verhuizen? Onze makelaar komt graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek worden alle financiële aspecten besproken, waaronder de bepaling van een vraagprijs voor je woning in Oude-Tonge. Bij onze makelaardij krijg je ook inzicht in de verwachte opbrengst. Als je ons de opdracht geeft, besteden we veel aandacht aan de verkoop, met vermeldingen op platforms zoals funda.nl, huizenopflakkee.nl, Facebook en in ons eigen zoekersbestand. We nodigen alle geïnteresseerden uit om een kijkje te nemen in jouw woning. Zodra er een bod wordt uitgebracht, zal onze makelaar direct met jou overleggen. Voor je het weet, ben je klaar om de koopovereenkomst te tekenen en de verhuisdozen in te pakken. 

Taxatie

Wil je ontdekken wat de waarde van je huis in Oude-Tonge is, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over een mogelijke verhuizing? Wij staan klaar om kosteloos een waardebepaling uit te voeren. Onze makelaar zal de waarde mondeling toelichten, waardoor je een goed beeld krijgt van de actuele waarde van je woning. Mocht je behoefte hebben aan een (gevalideerd) taxatierapport, dan bieden wij ook die service aan. Een van onze gecertificeerde taxateurs komt dan langs om je woning te taxeren, waarna we een uitgebreid (gevalideerd) taxatierapport voor je opstellen.

Tevreden klanten

Als betrokken makelaardij in Oude-Tonge hebben we vele tevreden klanten mogen bedienen. Een recente klant deelde zijn positieve ervaring als volgt: “Zeer tevreden over van Rossum Makelaardij. Een mooie professionele presentatie op de website en op Funda, korte lijntjes in de communicatie en uiteindelijk onze woning snel verkocht. Hartelijk dank voor jullie inspanning!” Een andere klant merkte op: “Onze makelaar heeft in korte tijd uitermate veel werk verricht. Met name om ons deel te kunnen laten nemen aan de open huizendag. Dat heeft er mede toe geleid dat ons huis heel snel verkocht is.”

Wij staan voor je klaar 

Kan onze hulp van pas komen? Het is niet niks om een huis in Oude-Tonge te (ver)kopen. Daarom zijn we bereid om je gedurende het gehele proces te ondersteunen. Of het nu gaat om het kopen, verkopen of taxeren, Van Rossum Makelaardij staat voor je klaar. Met begeleiding van onze ervaren makelaar ben je verzekerd van een goede aanpak. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over onze diensten.