Betrokken makelaar in Stellendam

Zoek je een betrouwbare makelaar in Stellendam? Van Rossum Makelaardij staat voor je klaar!


Een huis aan- of verkopen is niet niks, dit wil je natuurlijk wel goed aanpakken. Dan is een betrouwbare makelaar van groot belang. Bij Van Rossum Makelaardij kun je terecht voor betrokken begeleiding tijdens het hele proces. Wij helpen onze klanten bij het vinden van hun droomhuis en het taxeren en verkopen van hun huidige woning. Het is niet voor niets dat wij al veel tevreden klanten hebben mogen helpen. Kun jij onze hulp ook goed gebruiken? Lees meer over onze diensten of kom eens langs voor een kopje koffie. 

Zoek jij de beste makelaar in Stellendam?

Een betrouwbare makelaar in Stellendam, hoe vind je die precies? Ga voor een makelaar die actief is als geen ander: Van Rossum Makelaardij! Wij zijn betrokken en helpen jou graag op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie. Voor klanten die op zoek zijn naar een huis hebben wij altijd een ruim woningaanbod beschikbaar op Goeree-Overflakkee. Wanneer je interesse hebt in een huis of onze hulp kunt gebruiken bij de zoektocht, staan wij voor je klaar. Ook wanneer je jouw woning wil verkopen helpen wij je. Heb je een taxatie nodig? Geen enkel probleem bij Van Rossum Makelaardij. Wij zijn van alle markten thuis. 

Aankoop

Wil jij een huis kopen in Stellendam? Onze makelaar staat klaar om jou te helpen. Kom gerust langs voor een kopje koffie, dan bespreken we al jouw wensen. We helpen je bij de zoektocht en bezichtigingen. Wanneer je een woning op het oog hebt, doen wij extra onderzoek. Vervolgens adviseren wij je over de juiste biedingsstrategie en regelen we de onderhandelingen voor jou. Is het bod geaccepteerd? Dan controleert onze makelaar de koopovereenkomst. Wij verwijzen je naar een goede hypotheekadviseur om de financiering rond te krijgen. Ten slotte is het tijd voor de sleuteloverdracht, de woning is van jou! 

Verkoop

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Onze makelaar komt graag bij je langs voor een gratis oriënterend gesprek. Tijdens het gesprek worden alle cijfers op een rijtje gezet. Er wordt een vraagprijs van je woning in Stellendam bepaald en de makelaar geeft inzicht in de verwachte opbrengst. Mogen wij voor jou aan de slag? Dan geven we veel aandacht aan de verkoop, onder andere op funda.nl, huizenopflakkee.nl, Facebook en ons zoekersbestand. Alle geïnteresseerden worden uitgenodigd om je woning te bezichtigen. Zodra er een bod is gedaan, zal onze makelaar direct met jou overleggen. Voor je het weet kun je de koopovereenkomst tekenen en de verhuisdozen gaan inpakken! 

Taxatie

Wil je weten wat je woning in Stellendam waard is, zodat je een keuze kunt maken om wel of niet te verhuizen? Dan komen wij graag langs voor een gratis waardebepaling. Onze makelaar licht de waarde mondeling toe. Deze waardebepaling is ideaal om een indruk te krijgen van de huidige waarde van je woning. Heb je een (gevalideerd) taxatierapport nodig? Ook dat is mogelijk bij ons. Een van onze gecertificeerde taxateurs komt langs voor de taxatie van je woning. We stellen vervolgens een uitgebreid (gevalideerd) taxatierapport voor jou op. 

Wat zeggen onze klanten?

Als betrokken makelaar in Stellendam hebben wij veel tevreden klanten. Zo vertelde één van onze recente klanten: “Zeer tevreden over van Rossum Makelaardij. Een mooie professionele presentatie op de website en op Funda, korte lijntjes in de communicatie en uiteindelijk onze woning snel verkocht. Hartelijk dank voor jullie inspanning!” Een andere klant zei: “Onze makelaar heeft in korte tijd uitermate veel werk verricht. Met name om ons deel te kunnen laten nemen aan de open huizendag. Dat heeft er mede toe geleid dat ons huis heel snel verkocht is.” Wij zorgen er graag voor dat jij ook zo tevreden zult zijn. 

Mogen wij jou helpen? 

Kun jij onze hulp goed gebruiken? Het (ver)kopen van je huis in Stellendam is niet niks. Daarom staan wij klaar om je tijdens het hele proces te begeleiden. Of het nu gaat om aankoop, verkoop of taxatie, Van Rossum Makelaardij is er voor jou. Dankzij de begeleiding van onze ervaren makelaar weet jij zeker dat je het goed aanpakt. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen graag meer over onze diensten.