Vind jouw perfecte droomhuis

Koophuis Stellendam


Ben jij van plan om je huis te verkopen en te gaan verhuizen? Woon jij nog thuis maar ben je op zoek naar je eerste koophuis? Wij helpen jou om je droomhuis in Stellendam te vinden. Van Rossum Makelaardij staat voor jou klaar tijdens het hele aankoopproces. Wij helpen jou bij de bezichtigingen, koopovereenkomst, financiering en nog veel meer. Ontdek waarom verhuizen naar Stellendam een goed idee is en lees hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van je droomhuis.

Verhuizen naar Stellendam

Stellendam ligt op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee. In slechts een uurtje sta je in Rotterdam en binnen een kwartier ben je bij het mooie strand van Ouddorp aangekomen. Stellendam heeft ongeveer 3500 inwoners. In dit gezellige dorp is molen Korenlust niet te missen. Vlakbij Stellendam ligt de Deltahaven van waaruit vele vissersschepen werken. In Stellendam is ook een visafslag gevestigd.

Verder zijn er verschillende bezienswaardigheden te vinden zoals de verschillende kerken, zeehondencentrum A Seal en de oude haven. In Stellendam zijn genoeg voorzieningen te vinden zoals een basisschool, supermarkt en restaurant. In Stellendam vind je zowel karakteristieke huizen als moderne huizen. Bekijk het veelzijdige woningaanbod op onze website en vind jouw perfecte koophuis.

Vind het koophuis van je dromen

Wanneer je een koophuis in Stellendam zoekt moet je met verschillende dingen rekening houden. Soms kan er veel op je af komen tijdens de zoektocht naar je droomhuis. Weet jij bijvoorbeeld precies wat je zoekt? Wil je een tuin? Moeten er bepaalde voorzieningen in de buurt zijn? Wij helpen jou graag tijdens deze zoektocht en het hele aankoopproces. Van zoektocht tot verhuizing staan wij aan jouw zijde. Zoek jij een koophuis in Stellendam en wil je graag dat wij alles regelen voor jou? Maak dan gebruik van onze ondersteuning tijdens het aankoopproces.

Ondersteuning tijdens het aankoopproces

Het kost veel tijd en energie om een koophuis in Stellendam te vinden en de aankoop en verhuizing te regelen. Wij staan graag klaar om jou te helpen en bieden uitgebreide begeleiding tijdens het aankoopproces. Wij zijn niet voor niets ‘actief als geen ander’ en zitten er bovenop voor jou. Wij helpen je bijvoorbeeld tijdens bezichtigingen en doen extra onderzoek naar de woningen die we bekijken. Daarna onderhandelen wij over de vraagprijs en regelen we het ondertekenen van de koopovereenkomst. Ook bij het rond krijgen van de financiering, de sleuteloverdracht en daadwerkelijke verhuizing bieden wij hulp. Tijdens dit leuke en spannende proces kun je rekenen op onze deskundige begeleiding.

Mogen wij jou helpen?

Heb jij in ons woningaanbod een mooi koophuis in Stellendam gezien of moet de zoektocht nog beginnen? Wij helpen jou graag. Ook wanneer je een koophuis zoekt in een andere woonplaats op Goeree-Overflakkee en omstreken staan wij voor je klaar. Denk bijvoorbeeld aan een woning in Middelharnis, Oude-Tonge of Goedereede. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze ondersteuning tijdens het aankoopproces. Onze makelaars kijken uit naar jouw bericht en helpen je graag verder.