Wonen in rust

Koophuis Sommelsdijk


Een prachtig koophuis aanschaffen in Sommelsdijk, klinkt dat als een droom? Misschien ben jij wel op zoek naar een authentiek historisch pand of juist een luxe nieuwbouwwoning? In Sommelsdijk vind je het allemaal. Profiteer van onze begeleiding tijdens het hele aankoopproces. Wij helpen jou met zoeken naar een woning, bezichtigingen, de biedingsstrategie, het rondkrijgen van de financiering, het tekenen van de koopovereenkomst en meer. Kun jij onze hulp goed gebruiken? Ontdek hoe het precies werkt of neem direct contact met ons op.

Ga jij voor een koophuis in Sommelsdijk?

Wil jij graag in Sommelsdijk gaan wonen? Dat begrijpen wij als geen ander! Sommelsdijk is een prachtig authentiek dorp. De geschiedenis van dit dorp gaat ver terug. Wist je bijvoorbeeld dat Sommelsdijk vroeger Sonnemaresdijk heette? In Sommelsdijk vind je veel monumentale panden. Zo is het streekmuseum bijvoorbeeld gevestigd in 7 onderling verbonden historische panden. Wanneer je een huis in Sommelsdijk zoekt kun je dus prachtige karakteristieke woningen vinden, maar er zijn ook genoeg nieuwbouwwijken te vinden in dit dorp. Bovendien heb je in Sommelsdijk alles bij de hand. Winkels, supermarkten, scholen, sportgelegenheden en meer. Je staat in een klein uurtje in Rotterdam en binnen een half uurtje op het strand van Ouddorp. Dat klinkt goed toch?

Profiteer van onze begeleiding

Zodra jij op zoek gaat naar een koophuis in Sommelsdijk komt er veel op je af. Van Rossum Makelaardij staat graag voor jou klaar tijdens het hele aankoopproces. Wij begrijpen dat het zoeken naar een koophuis, de aankoop en de verhuizing naar Sommelsdijk veel werk is. Daarom nemen wij jou graag de zorgen uit handen. Ontdek hoe het werkt:

 • Stap 1: Samen zoeken naar je nieuwe woning
  Het zoeken naar het koophuis van je dromen is niet niks. Daarom is het zo fijn om een expert aan je zijde te hebben. Iemand met kennis van zaken, die jouw belangen behartigd en zich kan inleven in je persoonlijke wensen. We nodigen jou graag uit voor een kop koffie om samen met de aankoopmakelaar al je woonwensen te bespreken. Vervolgens gaan wij op zoek naar het ideale koophuis in Sommelsdijk. Wij adviseren je ook om alvast een afspraak te maken bij een hypotheekverstrekker om je financiƫle mogelijkheden te laten berekenen.
 • Stap 2: Bezichtigingen
  Heb jij je oog laten vallen op een huis? Dan plannen we een bezichtiging om samen de woning te bekijken. Onze aankoopmakelaar kijkt met jou mee en zal kritisch kijken naar het onderhoud van de woning, eventuele gebreken en noodzakelijke reparaties. Na afloop van de bezichtiging bespreek je met de aankoopmakelaar hoe je de woning hebt ervaren en wat de aandachtspunten zijn.
 • Stap 3: Extra onderzoek naar je koophuis
  Wij gaan op kantoor verder aan de slag voor jou door extra onderzoek te doen naar de woning. We bekijken gegevens in het kadaster, bestemmingsplannen, milieuaspecten en meer. Zo vormen wij een compleet beeld van de woning voor jou. Vervolgens adviseren wij jou over het vervolgtraject.
 • Stap 4: Onderhandelen
  Wanneer het zo ver is dat jij een bod gaat doen op een koophuis in Sommelsdijk adviseren wij jou graag over de beste biedingsstrategie. Bovendien nemen wij de onderhandelingen van je uit handen. We overleggen ook met jou welke voorwaarden we meenemen in de onderhandelingen.
 • Stap 5: Ondertekenen van de koopovereenkomst
  Is jouw bod geaccepteerd? Gefeliciteerd! De verkopende makelaar gaat de koopovereenkomst opmaken. Onze aankoopmakelaar controleert de overeenkomst en zal deze met je doornemen. Daarna zullen beide partijen de overeenkomst tekenen en ontstaat de koop.
 • Stap 6: Je woning financieren
  Nu is het tijd om met de hypotheekadviseur aan de slag te gaan. Onze aankoopmakelaar verwijst je door naar een onafhankelijke adviseur. De adviseur stelt precies vast welk bedrag je aan hypotheek nodig hebt. Zodra de financiering rond is kun je door naar de volgende stap.
 • Stap 7: Naar de notaris
  Het koophuis van je dromen in Sommelsdijk is bijna van jou. Met de aankoopmakelaar doe je nog een laatste bezichtiging van het huis. Je controleert dan of alles wordt overgedragen zoals afgesproken is. Daarna volgt de sleuteloverdracht.
 • Stap 8: Verhuizen
  Van Rossum Makelaardij is actief als geen ander en begeleid jou graag tijdens het hele proces. Verhuizen naar jouw nieuwe koophuis in Sommelsdijk is veel werk. Daarom krijg je van ons korting bij Flakkee verhuizers. Dat scheelt een hoop!
Meer weten?

Kun jij niet wachten om een koophuis te vinden in Sommelsdijk? Wij staan graag voor jou klaar. Profiteer van onze service en begeleiding. Ook wanneer je op zoek bent naar een koophuis in een andere plaats op Goeree-Overflakkee en omstreken helpen wij jou graag. Misschien wil jij wel verhuizen naar Middelharnis, Oude-Tonge, Ouddorp, Herkingen of Melissant? Wanneer jij nog vragen hebt of gebruik wilt maken van onze begeleiding mag je gerust contact met ons opnemen. Onze makelaars helpen jou direct verder.