Wonen in rust

Koophuis ouddorp


Ben jij op zoek naar het koophuis van je dromen in Ouddorp? Van Rossum Makelaardij staat klaar om jou te helpen tijdens het hele proces. Samen zoeken we in dit prachtige dorp aan het strand naar jouw ideale koophuis. Zodra we jouw huis gevonden hebben blijven wij jou helpen bij onder andere het onderhandelen, tekenen van de koopovereenkomst, rond krijgen van de financiering, en meer. Lees alles over het kopen van jouw droomhuis in Ouddorp en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Het koophuis van je dromen

Het is zo ver, jij hebt besloten om te verhuizen. Zodra de zoektocht naar jouw droomhuis begint kan er veel op je af komen. Wat voor type koophuis ben jij naar op zoek? Is een tuin of balkon belangrijk voor jou? Welke voorzieningen moeten er in de buurt zijn en in welke woonplaats wil jij graag wonen? Allemaal belangrijke vragen om jezelf te stellen. Wanneer je Van Rossum Makelaardij inschakelt om jou te helpen bij de aankoop van een huis kun je gerust zijn. Wij begeleiden jou en zorgen dat alles goed geregeld wordt. Zoek je bijvoorbeeld een koophuis in Ouddorp? Wij vertellen jou alles over deze mooie woonplaats en hoe wij jou verder kunnen helpen.

Verhuizen naar Ouddorp

Een koophuis in Ouddorp, voor veel mensen is het een droom! Deze prachtige plaats aan het strand is niet voor niets populair bij toeristen. Rondom dit dorp op Goeree-Overflakkee vind je de breedste en schoonste stranden van Nederland. Vanuit je woning in Ouddorp ben je in enkele minuten op het strand, als dat geen pluspunt is? Langs het strand zijn veel leuke strandtenten te vinden waar je heerlijk kunt gaan eten.

Ook in Ouddorp zelf ontbreekt het niet aan leuke winkels en restaurants. Je kunt er gezellig gaan eten en shoppen tussen de karakteristieke en monumentale panden. Voor een uitje hoef je niet ver weg. Bezoek bijvoorbeeld eens geitenboerderij de Mèkkerstee, buitenspeeltuin De Flipjes, subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo of strandtheater de Houten Kaap. Daarnaast zijn alle voorzieningen zoals basisscholen in de buurt en sta je binnen drie kwartier in Rotterdam.

Een koophuis in Ouddorp

De huizen in Ouddorp zijn prachtig om te zien. De gezellige straten staan vol met karakteristieke woningen. Het woningaanbod in Ouddorp is zeer veelzijdig. Koop bijvoorbeeld een gezellige twee-onder-één-kap-woning of een vrijstaand koophuis in een leuke straat vlakbij het centrum. Een prachtige boerderij met flink wat grond behoort ook tot de mogelijkheden wanneer je een koophuis in Ouddorp zoekt. Bekijk het volledige aanbod op onze website. Je zult verbaasd zijn over de pareltjes die ertussen staan!

Profiteer van onze diensten

Het zoeken naar een koophuis in Ouddorp, de daadwerkelijke aankoop en de verhuizing kosten aardig wat werk. Wij staan graag klaar om jou daarbij te helpen. Wij bieden uitgebreide begeleiding tijdens het hele proces. Niet voor niets zijn wij actief als geen ander! Kies jij voor onze begeleiding tijdens het aankoopproces? Bekijk bij welke stappen wij jou gaan helpen:

  • Samen zoeken naar jouw nieuwe woning: we bespreken uitgebreid jouw woonwensen en gaan op zoek naar je droomhuis.
  • Bezichtigingen: bij het bezichtigen van potentiële huizen begeleiden we jou graag.
  • Extra onderzoek naar de woning: wanneer je een woning hebt gevonden die aan je wensen voldoet doen wij uitgebreid onderzoek naar alle informatie over het huis.
  • Onderhandelen: wij adviseren jou graag over de beste biedingsstrategie en nemen de onderhandelingen van je uit handen.
  • Ondertekenen van de koopovereenkomst: zodra je bod geaccepteerd is volgt het tekenen van de koopovereenkomst.
  • Je woning financieren: samen met de hypotheekadviseur ga jij de financiering van je droomhuis rond maken.
  • Naar de notaris: wanneer het tijd is voor de sleuteloverdracht ga je nog een laatste keer het huis bezichtigen. Onze aankoopmakelaar ondersteunt jou daar ook bij.
  • Verhuizen: dan is het eindelijk zo ver, jij gaat verhuizen! Wij weten dat dit veel werk kan zijn. Daarom ontvang je bij Flakkee Verhuizers een scherp tarief wanneer je van onze diensten gebruik maakt.

Neem contact met ons op

Droom jij van een prachtig koophuis in Ouddorp? Wij helpen jou graag verder. Ook wanneer je in een andere plaats op Goeree-Overflakkee en omstreken een koophuis zoekt ben je welkom bij ons. Denk bijvoorbeeld aan Sommelsdijk, Middelharnis, Oude-Tonge, Herkingen, Goedereede of Melissant. Neem gerust contact met ons op. Onze makelaars kijken uit naar jouw bericht en helpen je snel verder.