Heerlijk wonen in het grootste dorp van Goeree-Overflakkee

Koophuis Middelharnis


Ben jij op zoek naar een prachtig koophuis in Middelharnis? Wanneer de zoektocht naar jouw droomhuis begint komt er veel op je af. Het is belangrijk om goed na te denken over het type huis wat je zoekt. Hoe moet het huis eruit zien en is een tuin of balkon belangrijk? Denk ook na over de voorzieningen in de buurt en wat je van de plaats vindt. Van Rossum Makelaardij staat klaar om jou in het hele proces te ondersteunen, van bezichtigingen tot het onderteken van de koopovereenkomst en meer. Lees alles over het kopen van jouw droomhuis in Middelharnis en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Verhuizen naar een gezellig dorp

Wanneer je voor een koophuis in Middelharnis gaat woon je op een prachtige centrale plek op het eiland Goeree-Overflakkee. Je staat binnen een half uurtje op het mooie strand van Ouddorp en bent in minder dan een uur in Rotterdam. In Middelharnis zijn veel basisscholen en middelbare scholen te vinden. Daarnaast is er ook veel gezelligheid te vinden in Middelharnis. Denk bijvoorbeeld aan de gezellige winkelstraat ‘D’n Diek’, die ook daadwerkelijk op een dijk ligt. Rondom het gezellige haventje van Middelharnis vind je de leukste restaurantjes en café’s. Voor jongeren is een leuke plek om in het weekend uit te gaan. Het centrum van Middelharnis heeft een mooie authentieke uitstraling. Genoeg redenen om voor deze unieke woonplaats te kiezen.

Een koophuis in Middelharnis

In Middelharnis zijn allerlei soorten huizen te vinden. In het centrum vind je karakteristieke panden met veel authentieke elementen. Wanneer je wat verder kijkt in Middelharnis vind je ook nieuwbouw woningen. Van een gezellige twee-onder-één-kap woning tot een indrukwekkend landhuis net buiten het dorp, alles is mogelijk. Bekijk het volledige woningaanbod op onze website. Wie zie jij het koophuis van jouw dromen er direct al tussen staan!

Wij helpen jou graag tijdens het hele proces

Van Rossum Makelaardij staat tijdens het hele proces voor jou klaar. Het zoeken naar een koophuis in Middelharnis, de aankoop en de verhuizing kosten veel werk. Daar ondersteunen wij jou graag bij. Wij zijn actief als geen ander! Wanneer je kiest voor onze begeleiding bij het aankoopproces begeleiden wij jou van begin tot eind. We zoeken samen naar jouw nieuwe woning en wij gaan mee met de bezichtigingen. Wanneer je een koophuis in Middelharnis hebt gevonden doen wij extra onderzoek naar de woning om alle feiten te weten te komen.

Wij adviseren jou vervolgens ook over de beste biedingsstrategie en regelen de koopovereenkomst. Zodra die ondertekend is kun jij samen met de hypotheekadviseur de financiering rond maken. Ook bij de laatste bezichtiging van het huis en de sleuteloverdracht helpen wij jou. Wanneer het eindelijk zo ver is kun jij verhuizen naar je droomhuis. Wij begrijpen hoeveel werk dit kan zijn. Daarom ontvang je bij Flakkee Verhuizers een scherp tarief wanneer je van onze diensten gebruik maakt.

Neem contact op

Niet alleen in Middelharnis maar ook in andere plaatsen op Goeree-Overflakkee en omstreken kunnen wij jou helpen om een koophuis te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Sommelsdijk, Ouddorp, Oude-Tonge, Herkingen, Goedereede of Melissant. Wij staan altijd voor jou klaar en helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op. Onze makelaars helpen jou snel verder.