Authentiek wonen

Koophuis Goedereede


Een prachtig koophuis in Goedereede, is dat waar jij van droomt? Dan gaan wij graag voor jou aan de slag. Van Rossum Makelaardij begeleid jou tijdens het hele proces. Samen zoeken we in dit prachtige authentieke dorp naar jouw droomhuis. Wanneer jouw oog op een huis is gevallen helpen wij jou met onderzoek naar het huis, de biedingsstrategie, het tekenen van de koopovereenkomst, rond krijgen van de financiering en meer. Klinkt dat goed? Lees alles over het vinden van een koophuis in Goedereede en hoe wij jou kunnen helpen tijdens dit proces.

Het vinden van je droomhuis start bij Van Rossum Makelaardij

Ga jij op zoek naar het koophuis van je dromen in Goedereede? Van Rossum Makelaardij staat klaar om jou te helpen! Wij begeleiden jou tijdens het hele proces. Zoeken naar een koophuis in Goedereede, de aankoop en de verhuizing kosten een hoop werk. Wij nemen jou de zorgen uit handen en helpen je bij elke stap. Niet voor niets zijn wij actief als geen ander. Het aankoopproces begint bij het zoeken naar je nieuwe woning. Wij helpen met de zoektocht, gaan mee met de bezichtigingen en doen extra onderzoek naar de woning om alle feiten te weten te komen. Vervolgens adviseren wij jou graag over de biedingsstrategie en het regelen van de koopovereenkomst. Zodra de financiering rond is volgt de laatste bezichtiging van het huis en de sleuteloverdracht. Dan is het zo ver, je gaat eindelijk verhuizen! Wij begrijpen als geen ander hoeveel werk dit is. Daarom krijg je van ons ook nog eens korting op de diensten van Flakkee Verhuizers. Als dat geen service is!

Een koophuis in Goedereede

Goedereede is een prachtig stadje op Goeree-Overflakkee. Wist je dat de geschiedenis van Goedereede terug gaat tot de Romeinse tijd? Er zijn in de polder van Goedereede veel archeologische vondsten van Romeins materiaal gedaan. De rijke geschiedenis van Goedereede zie je terug wanneer je door de straten loopt. Er zijn tal van bijzondere, authentieke huizen en rijksmonumenten. Onder de monumenten vind je oude huizen, schuren, boerderijen, delen van de Middeleeuwse vestingmuur, kerken, molen ‘Windvang’ en meer. Zie jij jezelf al wonen in een prachtig karakteristiek koophuis in Goedereede? Vanuit dit stadje ben je binnen enkele minuten op het strand en binnen een klein uur in Rotterdam. Een ideale locatie wat ons betreft.

Mogen wij jou helpen?

Wil jij graag een mooi koophuis vinden in Goedereede? Twijfel niet langer en profiteer van onze service en begeleiding. Wij helpen jou graag om je droomhuis in Goedereede te vinden. Ook wanneer je op zoek bent naar een huis in een andere plaats op Goeree-Overflakkee en omstreken staan wij graag voor je klaar. Misschien verhuis je het liefst naar Sommelsdijk, Ouddorp, Middelharnis, Oude-Tonge, Herkingen of Melissant? Neem bij vragen of interesse gerust contact met ons op. Onze makelaars helpen jou graag verder.