Klaar om te verhuizen?

Jouw huis verkopen? Reken op onze begeleiding


Je huis verkopen, dat is best spannend! Daarom kun je hier beter professionele hulp voor inschakelen. Bij Van Rossum Makelaardij werken ervaren makelaars die precies weten hoe jouw huis het best verkocht kan worden. Wij begeleiden jou zowel bij het taxeren en verkopen van je huis én het aankopen van je nieuwe huis. Klinkt goed, toch? Lees alles over onze diensten of vraag direct meer informatie aan. 

Klaar om te verhuizen?

Weet jij je droomhuis precies te omschrijven? Een luxe villa, een gezellig rijtjeshuis, een vrijstaande woning of een fijn appartement? Neem dan de stap om op zoek te gaan naar het huis van je dromen. Van Rossum Makelaardij kan je helpen tijdens de zoektocht en aankoop van je huis. Maar wanneer je gaat verhuizen is het natuurlijk ook belangrijk om je huidige woning te verkopen. Wij vertellen graag hoe we jou hierbij kunnen helpen. 

Wij helpen je om jouw huis te verkopen

Het is zover, je hebt besloten om te gaan verhuizen. Nu wordt het tijd om je huis te gaan verkopen. Maak gebruik van de begeleiding van onze ervaren makelaars. Zij helpen je stap voor stap bij de verkoop van je huis:

 • Stap 1: Vrijblijvend gesprek
  Onze makelaar komt bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens het gesprek worden alle financiële aspecten besproken. De vraagprijs van je woning wordt bepaald en de makelaar geeft je inzicht in de verwachte opbrengst. 
 • Stap 2: Je woning gaat in de verkoop
  Zodra je ons de opdracht geeft, gaan we meteen aan de slag. Je huis wordt vermeld op allerlei platformen, zoals funda.nl, huizenopflakkee.nl, Facebook en in ons eigen zoekersbestand. 
 • Stap 3: Bezichtigingen en biedingen
  Alle geïnteresseerden worden uitgenodigd om de woning te bezichtigen. Wanneer er een bod wordt uitgebracht, zal onze makelaar meteen met jou overleggen. 
 • Stap 4: Gefeliciteerd!
  Wanneer er een goed bod tussen zit is het zover, het is gelukt om je huis te verkopen! Voor je het weet teken je de koopovereenkomst en kun je verhuisdozen gaan inpakken. 
Bij aankoop en taxatie staan we ook voor je klaar

Onze diensten zijn niet beperkt tot het verkopen van je huis. Wij kunnen je ook ondersteunen bij aankoop en taxatie van je huis. Een taxatie is noodzakelijk wanneer je jouw huis gaat verkopen. We maken dan een gevalideerd taxatierapport voor jou. Wil je slechts een waardebepaling van je woning laten uitvoeren? Dat kan geheel kosteloos! 

Bij het verkopen van je huis hoort natuurlijk ook het aankopen van een nieuwe woning. Wij kunnen je hierbij helpen met uitgebreide aankoopbegeleiding. Bespreek al je wensen met onze makelaar zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droomhuis, of bekijk ons uitgebreide woningaanbod. Als je interesse hebt in een huis adviseren wij je over de biedingsstrategie. Ook controleren we de koopovereenkomst en verwijzen we je door naar een betrouwbare hypotheekadviseur. Ten slotte is het tijd voor de sleuteloverdracht, gefeliciteerd met je nieuwe woning! 

Meer weten?

Kun je onze hulp goed gebruiken? Wij staan klaar om je te begeleiden bij het aankopen, verkopen of taxeren van je huis. Met de hulp van onze ervaren makelaars kun jij er gerust op zijn dat alles goed geregeld wordt. Wil je meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer en geven antwoord op al je vragen.