Gratis waardecheck bij Van Rossum Makelaardij!

Huis verkopen Ouddorp?


Wil je jouw woning in Ouddorp verkopen en ben je benieuwd wat je huis waard is? Wij komen graag bij je langs voor een taxatie van je woning. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Op dit moment stijgen de woningprijzen snel en is de woningmarkt aardig oververhit. Het aanbod aan woningen droogt op. Zo was in 2020 de gemiddelde woningwaarde voor het eerst meer dan vier ton. Dit biedt kansen voor mensen die hun woning willen verkopen. Door je woning in Ouddorp te verkopen voor een goede prijs gaan er veel deuren open. Je kunt eindelijk kleiner of levensloopbestendig gaan wonen. Of wie weet wil je graag een eigen woning bouwen op een kavel. We horen graag wat jouw wensen zijn en denken met je mee.

Tips om je woning te verkopen in Ouddorp

De belangrijkste tip is het kiezen van een proactieve makelaar, die de markt goed kent. Van Rossum Makelaardij heeft een eigen kantoor in Ouddorp. Ook hebben we de afgelopen jaren een groot deel van het totale aantal woningen verkocht in Ouddorp aan Zee. We hebben daarnaast een database met woningzoekers. Als we jouw woning mogen verkopen, dan gaan we ook de woningzoekers benaderen die wellicht interesse hebben. Daarnaast is Van Rossum Makelaardij een moderne makelaar. We plaatsen een complete presentatie van de woning op Funda, maken scherpe en overzichtelijke foto’s, promoten de woning via sociale media en creëren zelfs een Virtual Reality-beleving voor woningkopers.

Daarnaast geven we je graag een aantal tips als je overweegt je woning te verkopen. Richt je woning zo neutraal mogelijk in, ruim je woning op en zorg dat achterstallig onderhoud wordt uitgevoerd. Dit hoeft allemaal niet veel te kosten, maar hierdoor kan je woning uiteindelijk duizenden euro’s meer opleveren. Komen er mensen langs voor een bezichtiging? Breng licht in huis door gordijnen zover mogelijk open te trekken, zet een bos bloemen op tafel, bak een appeltaart en spray even met een Rituals-luchtverfrisser.

Verkoop je de woning in de winter? Zorg dat de temperatuur behaaglijk is en zet de gaskachel of houtkachel aan. Let ook op de buitenruimtes. Maak je tuinset schoon, maai het gazon en haal onkruid tussen de tegels weg.

Wil jij een gratis waardecheck?

Neem contact op met Van Rossum Makelaardij voor een taxatie van jouw woning in Ouddorp. We komen bij je langs voor een vrijblijvende waardecheck. Ook praten we graag met je over de mogelijkheden. Zo weet je precies waar je aan toe bent.