Klaar om te verhuizen?

Jouw huis in Dirksland verkopen? Reken op onze deskundige begeleiding


Wanneer jij je huis in Dirksland wilt verkopen is het belangrijk om dit goed aan te pakken. Er komt een hoop bij kijken. Gelukkig staan de ervaren makelaars van Van Rossum Makelaardij graag klaar om jou te begeleiden. Wij helpen je tijdens het hele proces. Naast het verkopen van je huis in Dirksland, kunnen we je ook helpen met een taxatie of het aankopen van je nieuwe woning. Klinkt goed, toch? Lees meer over onze diensten of stap eens binnen voor een kopje koffie. 

Alles begint met een taxatie

Het is zover, je hebt besloten om te gaan verhuizen. Onze makelaar komt graag bij je langs voor een gratis oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek zetten we alle cijfers op een rijtje en bepalen we de vraagprijs van je huis in Dirksland. Zo krijg je direct inzicht in de verwachte opbrengst. Besluit je dat wij je mogen helpen bij het verkopen van je huis? Dan is het tijd voor een (gevalideerd) taxatierapport. Voor onze gecertificeerde taxateurs is dit een fluitje van een cent. Voor je het weet is het taxatierapport binnen en kunnen we je huis in Dirksland gaan verkopen. 

Tijd om je huis in Dirksland te verkopen

Als het gaat om het verkopen van je huis in Dirksland kun je vertrouwen op onze expertise. We geven onder andere aandacht aan de verkoop op funda.nl, huizenopflakkee.nl, Facebook en ons zoekersbestand. Alle geïnteresseerden worden uitgenodigd voor een bezichtiging. Wanneer er een bod binnenkomt, overlegt onze makelaar direct met jou. Binnen de kortste keren kan de koopovereenkomst getekend worden en is het tijd om te gaan verhuizen. 

Heb je nog geen nieuwe woning gevonden?

Heb je al een nieuwe woning gevonden of kun je onze hulp daar goed bij gebruiken? Ook bij de aankoop van je nieuwe woning kunnen wij je begeleiden. Kom gerust langs om al je wensen te bespreken. Wanneer je een woning op het oog hebt, doen wij extra onderzoek. We adviseren je over de juiste biedingsstrategie en regelen de onderhandelingen. Is je bod geaccepteerd? De koopovereenkomst wordt goed gecontroleerd door onze makelaar. We kunnen je ook verwijzen naar een hypotheekadviseur om de financiering rond te krijgen. Als laatste volgt de sleuteloverdracht, gefeliciteerd met je nieuwe woning! 

Over Van Rossum Makelaardij

Wanneer je jouw huis in Dirksland wil verkopen, zoek je natuurlijk een betrouwbare makelaar. Van Rossum Makelaardij staat graag voor je klaar. Wij zijn niet voor niets ‘actief als geen ander’ dankzij onze betrokken werkwijze. We kunnen je begeleiden op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie. Bovendien vind je altijd een ruim woningaanbod op onze website. Mogen wij jou helpen? Onze ervaren makelaars verwelkomen je graag. 

Wij gaan voor tevreden klanten!

We begrijpen dat jij nieuwsgierig bent naar de ervaring van onze klanten. Lees maar eens wat een van onze klanten vertelde: “Super tevreden over de brede kennis van alle medewerkers. Wilbert heeft makelen in zijn genen en brengt rust en vertrouwen wanneer het even spannend is. Zeer betrouwbaar kantoor. Blij met het behaalde resultaat en de afwikkeling. Taxatie bij aanvang was goed onderbouwd, ook toen de markt terugliep, knap! Albert mag trots zijn op zijn mensen en op zichzelf. Wij zijn dik tevreden!” 

Neem contact op

Wil je jouw huis in Dirksland verkopen? Wij begeleiden je graag tijdens het hele proces. Aankoop, verkoop of taxatie, wij staan voor je klaar. Met de hulp van onze ervaren makelaars weet je zeker dat alles goed geregeld wordt. Wil je meer informatie of heb je een vraag voor ons? Neem gerust contact op, wij helpen je graag.