Vind jouw droomhuis aan de kust!

Huis te koop Ouddorp?


Wonen in Ouddorp is een droom die kan uitkomen. In deze badplaats zijn meer dan 2.500 woningen te vinden, waarvan op dit moment maar een klein deel te koop staat. Van Rossum Makelaardij is gevestigd in Ouddorp. Wij kennen daardoor de markt als geen ander en helpen je om jouw woning te vinden.

Welke huizen staan te koop in Ouddorp?

Op de website van Van Rossum Makelaardij zie je het woningaanbod in Ouddorp. Ga naar ‘Woningen’ en filter op ‘Ouddorp’. Alle beschikbare woningen in Ouddorp worden hier gepresenteerd. Staat jouw droomhuis er niet tussen? Geen probleem. Plaats dan een gratis zoekopdracht bij Van Rossum Makelaardij. Komt de perfecte woning op de markt, dan bellen we je direct op. Vaak kun je dan als eerste kiezen.

We nemen contact met je op als er iets leuks op de markt komt. Wat veel mensen niet weten is dat we veel woningen in Ouddorp in de stille verkoop hebben. Deze huizen staan niet op Funda of op onze eigen website, maar we weten wel dat de eigenaren ervoor openstaan om hun woning in de toekomst aan te bieden. Wist je dat we woningen vaak verkopen voordat ze op Funda staan? Daarom is een zoekopdracht – in deze oververhitte markt – eigenlijk de beste kans om een woning te vinden.

Waarom wonen in Ouddorp?

Er zijn veel redenen om in Ouddorp te wonen. In de zomer voel je je toerist in eigen dorp en dat is positief. Er hangt een gezellige sfeer, het centrum bruist en er zijn tientallen restaurants en strandtenten waar je kunt genieten van een hapje en drankje. Aan de kust kun je allerlei activiteiten doen. Denk aan (kite)surfen, hardlopen, varen, suppen, blokarten of vliegeren. In Ouddorp is iedere dag een vakantiedag.

Ouddorp is een populaire woonplaats. Door de hoge huizenprijzen wonen er relatief minder jonge mensen dan in de rest van Zuid-Holland. Zo is 24% van de inwoners van Ouddorp 64 jaar en ouder, terwijl dat in de rest van Zuid-Holland 18% is. Toch is er ook voor gezinnen voldoende aanbod. Er zijn verschillende woonwijken aan de zuidkant en oostkant van Ouddorp. Ook zijn er de afgelopen tien jaar veel nieuwe woningen bijgekomen, zoals in de wijken Welgelegen, Oosterpark en Hofhoeck.

Aan de noordkant en westkant van Ouddorp – dichter bij het noordzeestrand – zijn grotere villa’s te vinden. Daarnaast tref je hier meer recreatiewoningen, vakantiewoningen en campings aan. Zo is er voor iedereen wat moois te vinden in Ouddorp.

Qua faciliteiten heeft Ouddorp meer dan genoeg te bieden. Zo zijn er twee grote supermarkten, een christelijke en een openbare basisschool, tientallen winkels en restaurants, een apotheek, verschillende tandartspraktijken en een huisartsenpraktijk te vinden in Ouddorp. Middelbare scholieren kunnen met een directe buslijn naar middelbare scholen in Hellevoetsluis en Middelharnis. Werk je of studeer je in Zeeland of op Voorne-Putten? Dan is de bereikbaarheid vanuit Ouddorp perfect. Ga je graag zwemmen? Dan kun je ‘s zomers naar het Grevelingenmeer of de Noordzee.

Waarom Van Rossum in Ouddorp?

Van Rossum Makelaardij heeft een eigen kantoor in Ouddorp. Je vindt ons aan de Raadhuisstraat 10 tegenover het Hoekje. We kennen de markt hier goed en hebben de afgelopen jaren vele woningen verkocht in Ouddorp aan Zee. We mogen ons met trots de actiefste makelaar in Ouddorp noemen.

We helpen kopers en verkopers bij de verkoop en aankoop van een woning. Onze makelaars weten dat een woning kopen een spannend traject is. Daarom begeleiden we jou graag. Schakel ons in als aankoopmakelaar en wij nemen de onderhandelingen over. Wist je dat woningkopers in Ouddorp zo vele duizenden euro’s besparen? In de huidige overspannen woningmarkt lopen emoties soms hoog op en wordt er (te) extreem geboden. Een aankoopmakelaar biedt realistisch en brengt rust in een aankooptraject.

Heb je al een woning in Ouddorp? Dan zoek je waarschijnlijk een proactieve makelaar die je woning voor de beste prijs kan verkopen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende taxatie. We komen graag langs om je woning in Ouddorp te bekijken en om te praten over de mogelijkheden.