Deze huizen staan in de verkoop!

Huis te koop Middelharnis?


Zoek je een (t)huis in Middelharnis? In het grootste dorp op Goeree-Overflakkee worden regelmatig nieuwe woningen aangeboden. Bekijk de mogelijkheden bij Van Rossum Makelaardij: dé actiefste makelaar in Middelharnis.

Welke huizen staan te koop in Middelharnis?

Met bijna 7.500 inwoners en 3.477 woningen is Middelharnis de grootste plaats op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Gemiddeld staat een klein deel van de woningen te koop, namelijk niet meer dan 2%. Middelharnis is namelijk een populaire woonplaats en erg in trek bij jonge gezinnen.

Wil je zien welke woningen in Middelharnis te koop staan? Klik in het menu op ‘Woningen’ en filter op ‘Middelharnis’. Je kunt eenvoudig verder filteren door het type woning te selecteren of de juiste vraagprijs te kiezen. Naast het aanbod op de website hebben we nog een aantal woningen in de stille verkoop. Daarom raden we woningzoekers aan om een gratis zoekopdracht te plaatsen. Je ontvangt het nieuwe aanbod per mail nog voor het op Funda wordt geplaatst. Komt er een unieke kans voorbij? Dan bellen we je natuurlijk op.

Wonen in Middelharnis: eindeloos veel mogelijkheden

Middelharnis heeft niet alleen een groot centrum met tientallen winkels, maar er is ook een sfeervolle haven met fijne restaurants. Neem plaats op één van de terrassen en laat je culinair verrassen door de chefkok. Verder vind je in Middelharnis de bekende grote supermarkten en zijn er diverse basisscholen en middelbare scholen te vinden. Deze scholen scoren landelijk gezien heel goed en hebben zelfs een Excellent-certificaat.

Woon je liever in een sfeervolle dijkwoning of ga je voor het comfort van een nieuwbouwwoning? In Middelharnis wordt volop gebouwd, dus je kunt beide kanten op. Liefhebbers van oude woningen doen er goed aan om ook te kijken naar Sommelsdijk. Dit dorp is vastgegroeid aan Middelharnis en heeft een idyllisch oud centrum.

De verwachting is dat wonen in Middelharnis de komende jaren nog populairder wordt, omdat er veel wordt gebouwd en woningen voor steeds hogere prijzen van eigenaar wisselen. Zo is de gemiddelde vraagprijs de afgelopen jaren hard gestegen van 172.000 euro in 2014 naar 291.000 euro in 2021.

Waarom Van Rossum in Middelharnis?

Ga je jouw eerste huis kopen? Dan kies je natuurlijk voor een makelaar die je écht helpt. Onze makelaars begeleiden je graag om een droomwoning in Middelharnis te vinden. We kennen het dorp goed, want we hebben een eigen kantoor in Middelharnis. We weten wat er wordt geboden, dus we kunnen als aankoopmakelaar duizenden euro’s besparen door de onderhandelingen over te nemen. Dit geeft jou rust en zekerheid, zeker in de huidige overspannen huizenmarkt.

Heb je al een woning? Ook dan is het kopen van een woning een spannend traject. Waarschijnlijk wil je het liefst van je huidige woning verhuizen naar je nieuwe huis. Ook krijg je het liefst een zo goed mogelijk bedrag voor je huidige huis, omdat het aankopen van een nieuwe woning ook prijzig is. Dat vraagt een goede afstemming en daar kunnen wij je mee helpen. Neem contact met ons op voor een gratis waardecheck.