Jouw droomhuis in Melissant

Op zoek naar het huis van je dromen? Ontdek de huizen die te koop staan in Melissant!


Zoek jij het perfecte huis wat te koop staat in Melissant? Droom jij ervan om hier te wonen? Met onze hulp kan dit snel werkelijkheid worden. Op onze website kun je alvast ons ruime woningaanbod bekijken. Kom bij ons langs om al je wensen te bespreken. Wij begeleiden jou graag tijdens het hele aankoopproces, van zoektocht tot verhuizing. Jij kunt op onze professionele aankoopmakelaar vertrouwen. Voor je het weet woon jij in het huis van je dromen! Ontdek hoe wij jou kunnen helpen. 

Het huis van je dromen staat te koop in Melissant

Zoek jij het huis van je dromen maar heb je die nog niet te koop zien staan? Wij helpen jou om het perfecte huis in Melissant te vinden. Kom langs bij ons kantoor in Ouddorp of Middelharnis voor een kopje koffie. Samen met onze aankoopmakelaar kun jij al jouw wensen bespreken. Misschien is dat gezellige twee-onder-één-kap huis wat te koop staat in Melissant iets voor jou? Is een landhuis met ruime tuin of een nieuwbouw woning helemaal jouw ding? 

Wij sporen jouw ideale huis op en plannen een bezichtiging die we na afloop uitgebreid bespreken. Eenmaal terug op kantoor doen wij natuurlijk nog extra onderzoek naar het huis dat te koop staat in Melissant. We bekijken bestemmingsplannen, het energielabel, gegevens in het kadaster en meer. Zo weet jij zeker dat alles in orde is met het huis dat je op het oog hebt. Dat geeft een vertrouwd gevoel!

Tip: Bekijk ons volledige woningaanbod

We hebben je droomhuis gevonden

Het is zover, het huis van jouw dromen staat te koop in Melissant en we gaan een bod uitbrengen. Onze aankoopmakelaar adviseert jou graag over de beste biedingsstrategie. Wij regelen de onderhandelingen voor jou. We bespreken daarbij ook de voorwaarden zoals een ontbindende voorwaarde financiering en de overdrachtsdatum. Gefeliciteerd, het bod is geaccepteerd! De koopovereenkomst wordt opgesteld door de verkopende makelaar. Onze aankoopmakelaar controleert de overeenkomst en neemt deze uitgebreid door met jou. Zodra het contract getekend is wordt het tijd om met je hypotheekadviseur de financiering te regelen. Als de financiering rond is komt de koop van jouw droomhuis steeds dichterbij. 

Tip: Vraag jouw persoonlijke code aan om het verwachte woningaanbod te bekijken in onze exclusieve online omgeving!

Wij mogen jou feliciteren!

Kun jij het geloven? Het huis wat te koop stond in Melissant is nu officieel van jou! Wij kunnen ons voorstellen dat dit een droom is die uitkomt. Vandaag ga je naar de notaris voor de sleuteloverdracht. Eerst ga je samen met de aankoopmakelaar langs de woning voor een laatste bezichtiging. Als alles in orde is worden de handtekeningen gezet. Je ontvangt de sleutel van jouw nieuwe huis! Al snel zal het tijd zijn om te verhuizen en ook daarbij kunnen wij jou helpen. Dankzij onze samenwerking met Flakkee Verhuizers te Middelharnis ontvang jij een scherp tarief voor de verhuizing naar je nieuwe woning. Zoals je kunt lezen helpt Van Rossum Makelaardij jou van zoektocht tot verhuizing, tijdens het gehele aankoopproces

Van Rossum Makelaardij staat voor jou klaar

Van Rossum Makelaardij is een betrouwbare en betrokken makelaar op Goeree-Overflakkee. Bij ons kun je terecht voor een ruim aanbod van huizen op dit mooie Zuid-Hollandse eiland. Heb je interesse in een huis wat te koop staat in Melissant of kun je wel wat hulp gebruiken bij de zoektocht naar een woning? In alle gevallen staan wij graag voor jou klaar tijdens het hele proces. Wij zijn actief als geen ander en gaan direct aan de slag voor jou, of het nu gaat om aankoop, verkoop of taxatie. Op onze deskundigheid kun je rekenen. 

Staat het huis van je dromen te koop in Melissant?

Wij begrijpen dat er veel op je af komt bij de zoektocht naar jouw droomhuis. Daarom staan wij graag aan je zijde bij het aankoopproces. Onze makelaars weten als geen ander wat er allemaal bij het kopen van een huis komt kijken. Daardoor kun jij er zeker van zijn dat je het goed aanpakt. Zoek je een huis wat te koop staat in Melissant? Schakel onze hulp in en profiteer van onze professionele begeleiding. Grote kans dat jij binnen de kortste keren jouw nieuwe woning vindt. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan klaar om jou verder te helpen.