Deze woningen zijn te koop!

Huis te koop Goeree-Overflakkee?


Wil je graag wonen op het eiland Goeree-Overflakkee en altijd het gevoel van vakantie ervaren? Van Rossum Makelaardij heeft een ruim aanbod: van recreatiewoningen en villa’s aan de Ouddorpse kust tot ruime en comfortabele nieuwbouwwoningen in bruisende dorpen als Dirksland en Middelharnis. Vind jouw nieuwe (t)huis!

Hoeveel huizen zijn beschikbaar op Goeree-Overflakkee?

Op dit moment is er een redelijk overspannen huizenmarkt. Ondanks dat er tienduizenden woningen op Goeree-Overflakkee te vinden zijn, staan er niet meer dan enkele honderden te koop. Het is daarom zaak om snel te acteren als je een woning zoekt. Ontdek welke huizen er worden aangeboden. Ga naar ‘Woningen’ en zie het aanbod van Van Rossum Makelaardij.

Zie je jouw droomwoning er niet tussen staan? Plaats dan een gratis zoekopdracht. We nemen contact met je op als er iets leuks op de markt komt. Wat veel mensen niet weten is dat we veel woningen in de stille verkoop hebben. Deze huizen staan niet op Funda of op onze eigen website, maar we weten wel dat de huidige eigenaren de intentie hebben om hun woning in de nabije toekomst te verkopen. Vaak verkopen we woningen voordat ze op Funda staan.

Wonen op Goeree-Overflakkee: een eiland met veel mogelijkheden

Misschien ben je geboren op Goeree-Overflakkee en wil je het eiland niet verlaten. Of wellicht kom je jaarlijks naar Goeree-Overflakkee om vakantie te vieren en wil je het liefst permanent wonen op dit Zuid-Hollandse eiland. Bij Van Rossum Makelaardij snappen we dat het eilandleven aantrekkelijk is. Filevrij naar het werk en ‘s avonds hardlopen langs de kust, een strandwandeling maken of actief kitesurfen. Het kan allemaal op Goeree-Overflakkee.

Op Goeree-Overflakkee zijn verschillende plaatsen. De belangrijkste vraag is: waar wil je wonen? Kies je voor badplaats Ouddorp met veel toerisme, een aantrekkelijke kust en een bruisend centrum? Of woon je liever in een historische pand in het pittoreske stadje Goedereede? Populaire plaatsen op Goeree-Overflakkee zijn Middelharnis, Dirksland, Ouddorp en Stellendam, maar er zijn veel meer kleine dorpen en plaatsen, zoals Oude-Tonge, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Den Bommel en Achthuizen. Deze laatstgenoemde plaatsen zijn interessant voor mensen die dagelijks naar Rotterdam reizen. Het is ongeveer twintig minuten rijden naar Ring Zuid. In de kleinere dorpen verder op het eiland zijn de vraagprijzen vaak gunstiger dan direct aan de kust. Je koopt hiermee meer huis voor hetzelfde geld.

Goeree-Overflakkee is een eiland van rust en ruimte. Je vindt hier niet het bruisende nachtleven van Renesse of de drukke winkelstraten van Rotterdam of Breda. Toch is er voldoende te doen! Vind je het belangrijk dat er voldoende voorzieningen zijn in het dorp waar je woont? In Ouddorp, Stellendam, Dirksland, Middelharnis, Sommelsdijk en Oude-Tonge vind je minimaal een grote supermarkt en veel kleinere winkels. Toch hebben andere plaatsen – zoals Goedereede, Ooltgensplaat en Nieuwe-Tonge – buurtsupermarkten met voldoende aanbod. Ouddorp en Middelharnis hebben de meeste restaurants, in Dirksland is een ziekenhuis en in Middelharnis vind je diverse middelbare scholen.

Waarom Van Rossum op Goeree-Overflakkee?

Van Rossum Makelaardij is de actiefste makelaar op Goeree-Overflakkee. We hebben een breed aanbod van starterswoningen en appartementen tot vakantiehuizen en luxe villa’s. Een woning kopen is een spannend traject en daarom begeleiden we je graag om een huis op dit prachtige eiland te vinden. Schakel ons in als aankoopmakelaar en wij nemen de onderhandelingen over. Wist je dat woningkopers vaak vele duizenden euro’s besparen door een aankoopmakelaar in te schakelen? Zeker in een overspannen huizenmarkt, waar de emoties hoog zijn en mensen massaal overbieden.

Heb je al een woning op Goeree-Overflakkee en wil je eerst je huidige huis verkopen? Ook dan kun je bij Van Rossum Makelaardij terecht. Laat je woning vrijblijvend taxeren en maak kennis met onze betrokken en vakkundige makelaars. Neem contact op voor een gratis waardecheck.