Bekijk ons aanbod!

Huis te koop Dirksland?


Zoek je een droomwoning in Dirksland? Van Rossum Makelaardij heeft het grootste aanbod. Van een nieuwbouwwoning in één van de moderne wijken tot prachtige oude herenpanden in het oude centrum van Dirksland. Bij ons vind je jouw nieuwe (t)huis.

Welke huizen staan te koop in Dirksland?

In Dirksland zijn er meer dan 2.000 woningen. Op dit moment staan er relatief weinig huizen te koop. Ook worden woningen snel verkocht, namelijk gemiddeld in vijftien dagen. Op de pagina ‘Woningen’ kun je filteren op de plaats Dirksland. Is jouw droomwoning niet beschikbaar? Plaats dan een gratis zoekopdracht en wij nemen contact met je op als er een woning op de markt komt die voldoet aan jouw voorwaarden. Daarnaast hebben we diverse woningen in de stille verkoop in Dirksland. Deze woningen worden niet actief verkocht, maar we weten dat de eigenaren open staan om hun huis te verkopen als er een geschikte koper is.

Wonen in Dirksland: veel rust en ruimte

Dirksland is één van de verborgen parels van Goeree-Overflakkee. Het dorp heeft een historisch centrum met in het midden een fraaie kerk uit de 15e eeuw. Om deze kerk ligt een karakteristieke gracht. Aan de monumentale Voorstraat zijn veel idyllische herenhuizen te vinden.

Dirksland ligt centraal op het eiland Goeree-Overflakkee en heeft een goede infrastructuur. Zo zijn er veel mooie wandelpaden en fietspaden. Het dorp heeft eigen basisscholen, terwijl middelbare scholen op fietsafstand bereikbaar zijn in het iets grotere dorp Middelharnis. Er is een directe busverbinding met Rotterdam en badplaats Ouddorp. Verder heeft het dorp een grote supermarkt, diverse andere winkels, een zwembad en het Van Weel-Bethesda ziekenhuis.

Ook niet onbelangrijk: Dirksland groeit hard. Recentelijk is de wijk De Nieuwe Gooye gebouwd. Hierdoor zijn er honderden nieuwbouwwoningen bijgekomen. Dit maakt Dirksland een aantrekkelijke en levendige woonplaats, omdat er veel jonge gezinnen wonen en er een rijk verenigingsleven is. Zo zijn er diverse sportverenigingen en is er een actieve oranjevereniging. Een goed voorbeeld is Koningsdag. Op die dag wordt er een gezellige braderie en een gratis festival (Oranjepop) georganiseerd in het centrum.

Waarom Van Rossum in Dirksland?

Een huis kopen is best spannend. Bij Van Rossum Makelaardij begrijpen we dat als geen ander. Daarom begeleiden we je graag en helpen we je om een prachtig huis te vinden in Dirksland. We kennen het dorp goed, omdat we twee kantoren op Goeree-Overflakkee hebben in Middelharnis en Ouddorp. Zo kunnen we je helpen met de aankoop van een woning bij een andere makelaar, waardoor we de onderhandelingen overnemen en je vaak goedkoper uit bent dan wanneer je zelf onderhandeld. Zeker in de huidige overspannen huizenmarkt.

Staat er op dit moment niets te koop in Dirksland waar je hart sneller van gaat kloppen? Meld je aan voor een gratis zoekopdracht. Op het moment dat we een geschikte woning vinden die aan jouw voorwaarden voldoet, dan krijg je van ons een bericht.

Ben je geen starter, maar een doorstromer? Dan wil je waarschijnlijk graag zekerheid. We zorgen ervoor dat de overdracht goed wordt gepland, zodat je van je oude woning direct naar je nieuwe woning verhuisd. Neem contact op voor een gratis waardecheck.