Jouw droomhuis in Goedereede

Wil jij een huis kopen in Goedereede? Ontdek ons aanbod en laat ons je helpen!


Is het jouw droom om een huis te kopen in Goedereede? Bekijk dan eens het ruime woningaanbod op onze website. Wij begeleiden jou graag tijdens het aankoopproces zodat je dromen werkelijkheid kunnen worden! Kom langs om al je wensen te bespreken. Vervolgens staan wij aan je zijde, van zoektocht tot verhuizing. Dat is wel toevertrouwd aan onze ervaren aankoopmakelaar. Wie weet woon jij binnen de kortste keren in je droomhuis. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het kopen van een huis in Goedereede. 

Het huis van je dromen kopen in Goedereede 

Wil jij graag in Goedereede wonen maar heb je nog geen geschikt huis gevonden? Wij helpen jou graag bij het kopen van je nieuwe huis. De deuren van ons kantoor in Ouddorp of Middelharnis staan open voor jou. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij al jouw wensen. Misschien zoek je een karakteristieke oude boerderij of juist een luxe nieuwbouwwoning? Tijdens de zoektocht en bezichtigingen helpen wij jou graag. We bespreken de bezichtigingen en doen extra onderzoek naar het huis wat je op het oog hebt. We bekijken gegevens in het kadaster, bestemmingsplannen, het energielabel en nog veel meer. Jij kunt er dan zeker van zijn dat het huis wat je wilt kopen in Goedereede in orde is. 

Tip: Vraag jouw persoonlijke code aan om het verwachte woningaanbod te bekijken in onze exclusieve online omgeving!

Is jouw droomhuis in zicht?

Ben jij helemaal verliefd geworden op een huis? Onze aankoopmakelaar adviseert jou graag over de juiste biedingsstrategie. Wij regelen ook de onderhandelingen voor jou en maken daarbij afspraken over de voorwaarden. Denk aan de overdrachtsdatum en een ontbindende voorwaarde financiering. Is het bod geaccepteerd? Dan controleert onze aankoopmakelaar de koopovereenkomst en neemt hij deze uitgebreid door met jou. Na het tekenen van het contract wordt het tijd om de financiering te regelen met je hypotheekadviseur. Het kopen van je nieuwe huis in Goedereede komt nu steeds dichterbij! 

Gefeliciteerd met je nieuwe huis!

Vandaag is het zo ver, je gaat naar de notaris voor de sleuteloverdracht. De aankoopmakelaar maakt nog een laatste ronde door de woning met jou. Als alles in orde is worden de handtekeningen gezet. Gefeliciteerd, het kopen van je huis in Goedereede is rond! Wij begrijpen goed dat dit een droom is die uitkomt. Al snel zal het tijd worden om te verhuizen. Ook daar helpen wij jou graag bij. Dankzij onze samenwerking met Flakkee Verhuizers te Middelharnis ontvang jij een scherp tarief voor de verhuizing naar je nieuwe huis. Je leest het goed, wij helpen jou écht van zoektocht tot verhuizing. 

Kies jij ook voor Van Rossum Makelaardij?

Als je een betrouwbare en betrokken makelaar zoekt op Goeree-Overflakkee ben je bij Van Rossum Makelaardij aan het juiste adres. Wij bieden altijd een ruim woningaanbod op dit mooie Zuid-Hollandse eiland. Heb je interesse in een huis wat te koop staat? Wil je een huis kopen in Goedereede en kun je onze hulp goed gebruiken tijdens de zoektocht? In beide gevallen staan wij graag voor jou klaar. Wij zijn actief als geen ander en staan voor jou klaar tijdens het hele proces. Je kunt op onze deskundigheid rekenen als het gaat om aankoop, verkoop of taxatie. Kies jij ook voor Van Rossum Makelaardij? 

Neem contact met ons op

Het kopen van een huis in Goedereede is niet niks, er komt veel bij kijken. Daarom helpen wij jou graag bij het aankoopproces. Onze aankoopmakelaars weten precies wat hier allemaal bij komt kijken. Zo weet jij zeker dat je het goed aanpakt. Schakel onze professionele hulp in wanneer je een huis gaat kopen in Goedereede. Wij zorgen ervoor dat jij snel jouw droomhuis vindt! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen jou graag meer over onze diensten.